ANTALYA / MANAVGAT - Kızılot Ahmet Yaşar Ortaokulu

KELEBEĞİNYAŞAM DÖNGÜSÜ

Haz

Okulumuz Ana sınıfı öğrencileri katıldıkları NATURES GEMS projesi kapsamında doğada unutulan oyunları oynadılar. Proje etkinlikleri olan Kelebeğin yaşam döngüsü,nesli tükenmiş ve tükenmekte olan canlılar hakkında araştırmalar yaptılar.

Haz

Okulumuz Ana sınıfı Öğrencileri katıldıkları KÜRESEL MACERALAR Projesi ile  Pek çok ülkenin kültürü hakkında bilgiler edindiler. Proje kapsamında çeşitli web2.0 araçları ile tanışan minikler ilk kez Sushi ve karides cips yiyerek farklı bir deneyim yaşadılar.

Haz

Okulumız Ana sınıfı kurculuğunda başlayan Dönüştür ve güzelleştir projesi geri dönüşüm konusunda tüm Öğrencilerimizin bilinçlenmesine yardımcı oluyor. Etkinlikleriyle  çocukların ilgisini çeken projemiz okulların kapanması ile sona geldi.

Haz

Kuruculuğunu okulumuzun yaptığı TRANSFORM AND BEAUTİFY adlı E-TWİNİNG projesinde yaptığımız etkinlikleri okulumuzda sergiledik

May

Okulumuz öğrencilerinden Elifnur KILINÇ Antalya İl Birincisi, Mete MUKU Antalya İl Birincisi ve Mert Tuğra PİRİHAN İl İkincisi olarak Türkiye Halter Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.Sporcu öğrencilerimizi ve antrenörleri öğretmenimiz Demet TEZCAN' ı tebrik ediyoruz.

May

Sivasta yapılan Büyük Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonasında 8. Sınıf öğrencimiz Elifnur KILINÇ okulumuzu ve ilçemizi başarı ile temsil etmiştir.

OKULUMUZUN  DIŞ CEPHESİ TADİLAT YAPILIP YENİLENMİŞTİR.

Haz

6A sınıfı "İSTİKBAL GÖKLERDEDİR" eTwinning Proje ekibi eğlenerek öğrenmeye devam ediyor. Maket Uçak Yapımı, Dünyanın İlk Pilotu Araştırması, Enerji Tasarrufu adlı çalışmalarla etkinliklerini sürdürüyor.

Haz

Kuruculuğunu Anasınıfı Öğretmenimiz Vildan SIRALAÇ ve Karamanoğlu Mehmetbey ilkokulu Anasınıfı Öğretmeni Raziye GENÇER PETEK'in yaptığı İSTİKBAL GÖKLERDEDİR Projesininin son etkinliği olan "Uçak Maketleri" çalışması anasınıfı öğrencileri tarafından öğretmenleri rehberliğinde tamamlandı.

Haz

Anasınıfı Öğretmenimiz Vildan SIRALAÇ ve Mersin'den Pırlantalar Kreşi Öğretmeni Tuğba AKER'in kuruculuğunu yaptığı, Azerbaycan ortaklı ONUN İZİNDEN eTwinning projesi çalışması olan "İki Devlet Tek Millet" çalışması ile kodlamaya adım attı.